Download de FootprintAPP

  • Home
  • Download de FootprintAPP

Download de FootprintAPP

De FootprintAPP is er voor Android én voor iOS.

Makkelijk te downloaden via de betreffende Store.
Zoekterm: FootprintAPP
Logo: circulair met groene voeten

Of gebruik gewoon de knoppen hieronder.

Veelgestelde vragen

Kan functionaliteit worden toegevoegd?

Zeker! FootprintAPP is juist gebouwd dat naast de huidige functionaliteiten, ook aanvulden functionaliteiten kunnen worden toegevoegd. En vaak razendsnel!

Is de FootprintAPP gratis te gebruiken?

Individueel is deze zeker gratis te gebruiken, zodra we deze open stellen voor individueel gebruik. Om te gebruiken als groep (commerciële organisatie, overheid/gemeente, etc) waarmee men een Challenge/Battle aangaat, is dat niet gratis. Deze oplossing vergt overleg, inrichtwerkzaamheden en begeleiding gedurende het traject. Hiervoor dient een investering plaats te vinden. Neem hiervoor aub contact met ons op, via de contactpagina.

Kan iedereen gebruik maken van de FootprintAPP?

Op dit moment kunnen alleen groepen gebruik maken van FootprintAPP. We werken er hard aan om ook de mogelijkheid gereed te krijgen zodat een individuele gebruiker ook met FootprintAPP aan de slag kan.

Kan de QuickScan nog specifieker?

De QuickScan is erop gebouwd dat deze snel kan worden ingevuld en toch interessante informatie op de gebruiker oplevert. Als u al zeer duurzaam leeft en/of veel over het thema weet, zijn de vragen wellicht te algemeen of niet diepgaand genoeg. Zouden we hieraan willen voldoen, dan zouden dat extra vragen opleveren wat de QuickScan minder "quick" maakt. Tevens is het rekenmodel dat wij gebruiken gebaseerd op het wereldwijd geaccepteerde model van Global Footprint Network - https://www.footprintnetwork.org/ Het is erg lastig om aanvullende onderwerpen en/of specifiekere vragen in de QuickScan op te nemen.